Voordelen voor ons personeel

Werken bij Onderwijsgroep Amstelland heeft veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld  tijdens je loopbaan wisselen van school daarnaast zorgt begeleiding van een bovenschoolse coach voor een fijne start van je loopbaan. Ook is er ruimte om verder te groeien als leerkracht bijvoorbeeld door het volgen van trainingen via de Amstelacademie. 
Andere personele voordelen denk aan fiscale korting of korting op je  zorgpremie behoren tot de mogelijkheid. Lees verder voor meer informatie. 

Belastingvoordeel via Fiscfree

Personele voordelen zoals: aanschaf fiets, PC, laptop en abonnement fitness etc. verlopen via FiscFree (projectnummer 832744). Klik hier voor meer informatie.

Collectieve verzekeringen, korting op je zorgpremie?

Ziektekostenverzekeringen
Met verschillende zorgaanbieders zijn collectieve kortingen afgesproken. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of dat het geval is.

Voor een korting op de ziektekostenverzekering kun je in elk geval terecht bij Zilveren Kruis/Achmea. Ons collectiviteitsnummer is 207001115. Ga voor meer informatie naar de website van het Zilveren Kruis/Achmea. Er wordt een collectieve korting aangeboden van 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende (tandarts) verzekeringen.

Ook hebben we een collectiviteitscontract met VGZ. Kijk op de website van VGZ voor meer informatie. Ons collectiviteitsnummer is 87711355.

Overige verzekeringen
Onderwijsgroep Amstelland heeft ook een collectiviteitscontract met Centraal Beheer/Achmea. Dit betekent dat er op vele verzekeringen een aanzienlijke korting wordt gegeven. Vergelijk de tarieven van huidige verzekeringen eens door in te loggen op www.centraalbeheer.nl. Of bel rechtstreeks met een medewerker van Centraal Beheer: 055-5798000
Ons collectiviteitsnummer is: 34429.
Offertes gaan niet via Onderwijsgroep Amstelland, maar rechtstreeks naar de aanvrager. Personeelsleden die al een of meerdere verzekeringen hebben lopen bij Centraal Beheer, maar dit niet als collectieve verzekering hebben aangemeld, kunnen telefonisch om aanpassing van de premie vragen.

Maak kennis met onze dertien scholen.