Nieuws

Beleidsreactie Staat van het Onderwijs 2024

Minister Dijkgraaf (OCW) en minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) informeren de Eerste Kamer over het rapport 'Staat van het Onderwijs 2024' en geven een beleidsreactie op het rapport.
Lees meer

Maak kennis de Brede School Omnibus

De Omnibus heeft een mooi verhaal te vertellen. Kom luisteren, kijken én het zelf ervaren tijdens onze kennismakingsbijeenkomst.
Lees meer

Kabinet kent 351,6 miljoen euro toe aan technologieonderwijs

Het programma Techkwadraat kan van start. Dit programma heeft als doel technologieonderwijs voor ieder kind toegankelijk te maken, ongeacht achtergrond of sociaaleconomische status.
Lees meer

GroepsGeluk bij Onderwijsgroep Amstelland

Benieuwd naar wat GroepsGeluk is en kan betekenen voor jou of jouw groep? Kijk op: www.groepsgeluk.nl.
Lees meer

KinderRijk wordt kinderopvangpartij Horizon en Willem Alexander School

Na een openbare en zorgvuldige selectieprocedure, uitgezet door de gemeente Amstelveen en Onderwijsgroep Amstelland, zijn we verheugd te kunnen melden dat KinderRijk is geselecteerd als kinderopvangpartij voor de nieuwbouw Middenwaard.
Lees meer

Minister houdt vast aan huidige aanpak lerarentekort

''Er is meer nodig dan de huidige aanpak, er moet een deltaplan komen om het lerarentekort tegen te gaan.''
Lees meer

Rechtbank hoort partijen in gezamenlijke beroepsprocedure tegen te weinig bekostiging in 2022

De zitting in het kader van de beroepsprocedure tegen de toekenning van te weinig bekostiging in de periode augustus - december 2022 vond op donderdag 15 februari 2024 plaats bij de rechtbank Midden-Nederland. De rechters komen uiterlijk 27 maart 2024 met een uitspraak.
Lees meer

Lezing Erik door Meester op 26 februari bij Hermann Wesselink College

Op maandag 26 februari geeft Erik Meester een lezing over: ‘Kennisrijk thematisch onderwijs en taalontwikkeling’ op het HWC (Herman Wesselink College) in Amstelveen. 
Lees meer

Eerste groep 4-jarige kinderen geplaatst volgens nieuw toelatingsbeleid 

Sinds september 2023 zijn de besturen van de basisscholen in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel overgestapt op een nieuw en gezamenlijk toelatingsbeleid voor toekomstige vierjarigen.  
Lees meer

Inspectierapport bestuur Onderwijsgroep Amstelland

In het tweede kwartaal van 2023 heeft de onderwijsinspectie het bestuur van Onderwijsgroep Amstelland bezocht. Het definitieve inspectierapport vind je op de website van de onderwijsinspectie.  
Lees meer
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste